Chrome Pointer

Nya Uppdrag - SPOILER VARNING

Tja, det är jag som är Esther. Detta är ett spoiler inlägg om dagens uppdateringar och uppdrag, så om ni inte har gjort uppdragen än och inte vill veta vad som hänt, synd, vi hörs i nästa inlägg men ta och skrolla vidare.
 
Först, så skulle vi hämta en tjej vid namn Isabel som tydligen hade blivit "attackerad" på vägen tillbaka till New Hillcrest och fått hästvagnen över sig och var skadad när jag kom för att hämta henne och sen "skjutsa" tillbaka henne på min häst.Efter att ha hämtat Isabel som ni hittar längre ner i inlägget så skulle vi hitta hennes häst Atlas. Night och Atlas  blev ganska snabbt vänner. Man skulle prata med någon vid namn Lisa vars man är förgiftad och ta hand om hennes mans häst (fick inga bilder pga att det var så många människor där) och sen så skulle man hitta mannen vid Vrakkusten i bunkern. Man pratar sedan med Thomas ganska länge innan man ska till Pamela och hämta lök åt henne så att hon kan laga sina goda köttbullar till Thomas. Där tog uppdragen slut för dagen, för hon behövde tydligen natten på sig att laga köttbullarna. Eftersom jag inte gjorde uppdragen där man skulle rädda Herman tidigare så passade jag på att göra de nu och det var de första uppdragen  där jag fick prata med min häst. Eller ja, inte riktigt prata men typ. Fast Mission rädda Herman misslyckades och han lyftes bort med en lyftkran, tyvärr. Ja, det var allt för mig idag. Vi hörs!
 





Anonym

Sjukt bra inlägg, tack så mycket! Älskar dig Esther❤️❤️❤️

Svar: Gud, blir så jävla glad, TACK!!
teamsilverlee.blogg.se

Stace

Gej Esther! Jag hade väldigt mycket problem med upperagen så jag pallade inte göra de, så då läste jag denna blogg och så fattade jag allt! Du är bäst!

Svar: Vad kul att höra:D
teamsilverlee.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo